Music
Starts here
Jas Parajumper Jas Parajumper Kopen 27522 Zwart Kopen Zwart Zwart Jas 27522 Parajumper 27522
Search
27522 Parajumper 27522 Parajumper Jas Jas Zwart Kopen Zwart 27522 Zwart Jas Parajumper Kopen qZPqSw 27522 Parajumper 27522 Parajumper Jas Jas Zwart Kopen Zwart 27522 Zwart Jas Parajumper Kopen qZPqSw
STER Advertentie
Sneakers Australian Australian Marine Sneakers Marine Australian gUqW1v
ANP

Woensdag 27 maart 2019 - 19:58 uur

"Het voelt alsof ik je ken," legt 3FM-dj Frank van der Lende uit zodra hij de Nederlandse inzending van het Songfestival van dit jaar Duncan Laurence aan de telefoon heeft. "Maar eigenlijk weet ik nog heel weinig over je." Mooi moment om dus even bij te kletsen over alles wat er op dit moment gebeurt in het leven van de muzikant.

Met zijn liedje 'Arcade' vertegenwoordigt Duncan ons kleine landje straks op het grote Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Hoe gaat het nu met hem? Duncan: "Ja, druk met alle voorbereidingen haha."

Nu al beroemd in Israël

Hij is net terug uit de Israëlische stad omdat hij daarheen moest voor het beroemde beginfilmpje wat wordt afgespeeld vlak voor het optreden. Een heel mediacircus waar tal van interviews bij komen kijken. "Ja en dat bleken toch interviews voor grotere programma's te zijn dan ik dacht, want toen we de volgende dag het filmpje gingen opnemen wilden opeens allemaal Israëlische mensen met me op de foto. Heel bizar van de ene op de andere dag."

Ankle Boots Pinko Boots Pinko Ankle rr5w8xT

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overweldigende reacties

Een paar weken geleden maakte Nederland voor het eerst écht kennis met Duncan en zijn liedje in de DWDD. De reacties daarop waren overweldigend volgens de zanger. "Mensen voelen het echt oprecht. Mensen beginnen ook echt te huilen als ze het voor het eerst horen. Ik was trots op wat ik had geschreven, maar dat het zo binnenkomt en zoveel emotie op kan roepen is zoiets bijzonders. Dat is de reden waarom ik muziek maak."

En de laatste vraag die Frank voor Duncan heeft: "Sta je nog steeds op 1 bij de bookmakers?" Jazeker! Luister het interview hieronder terug.

27522 Parajumper 27522 Parajumper Jas Jas Zwart Kopen Zwart 27522 Zwart Jas Parajumper Kopen qZPqSw

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Gabor Met Bruine Dames Instap Schoenen Platte Voor zdxx0qPZ

Populair op 3FM

M 2dehands Koop North Te Maat The Face be Jas IWgYwqA0z

Evenementen

 • 3FM Serious Request
 • 3FM op de festivals
 • 3FM Awards Festival

Social media

North Jacket Redblack Face The Snowboard Chakal nZvwxqR8qd
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube

Over NPO 3FM

Contact

 • Bel: 0909-1336
 • Stuur een app'je
 • Mail de redactie
 • Contact
AVROTROS
BNNVARAKopen Zwart Jas Zwart Zwart 27522 Parajumper 27522 Jas 27522 Parajumper Kopen Parajumper Jas
VPRO
NOS
KRO-NCRV
NTR
EO
HUMAN